Is coaching iets voor u? Vast wel! Herkent u zich in een van de doelgroepen? 

Coaching & Kids:

“Ieder kind is anders”, die uitspraak is iedereen wel bekend. En toch verwachten we van ieder kind hetzelfde: goed je best doen op school, netjes zijn en lief gehoorzamen. Voor kinderen die ondersteuning nodig hebben op school of thuis is coaching een heel goed middel. Naast bijles (met name leeshulp, Nederlands, Engels en Frans) bied ik motiverende coaching aan waardoor kinderen zekerder van zichzelf en hun (school)prestaties worden. Lerend-en spelenderwijs komen vanzelf andere onderwerpen aan de orde die aangepakt kunnen worden.

Coaching & Jongeren:

Tieners en jong-volwassenen kunnen worstelen met keuzes die ze moeten maken en het beeld dat ‘anderen’ van hen hebben. Welke opleiding moet ik kiezen? Ik wil zelfstandig gaan wonen of een baan zoeken, maar hoe pak ik dat aan? Met vraaggesprekken en spel-methodes kunnen diverse onderwerpen worden besproken en het zelfbeeld en zelfvertrouwen worden versterkt. Bovendien bied ik praktische ondersteuning als tips en trucs bij het opstellen van cv of een goede brief.

Coaching & Volwassenen:

Als volwassenen tussen de 30 en 50 zijn komen veel twijfels op over de loopbaan, het gezin en de relaties in ons leven. Soms zitten we dan even echt niet lekker in ons vel. We maken ons zorgen over de financiën of relatie, de kinderen en de toekomst an sich. Praten met een partner of een kennis blijkt dan soms te weinig voldoening te geven. Een Life Coach kan dan helpen. Het is een luisterend oor, dat niet veroordeelt of oordeelt. Het is vertrouwelijk, dus u kunt lekker uw “ei” kwijt, en soms is dat alles wat er nodig is. Uiteraard bied ik tools om het leven van een positieve kant te bekijken en (weer) te vertrouwen op uw eigen kunnen.

Coaching & Ervaren volwassenen:

Ervaren volwassenen, 60 jaar en ouder, hebben heel veel levenservaring opgedaan en veel kennis en kunde ontwikkeld. Vanaf deze leeftijd steken weer andere twijfels de kop op. Een onderbelichte doelgroep. Mensen moeten wennen aan het idee om straks met pensioen te gaan. Waar ga ik mijn tijd aan besteden? Een groot aantal krijgt helaas te maken met een verslechterde gezondheid. Bovendien nemen we in deze fase van ons leven steeds vaker afscheid van de mensen om ons heen en worden we geconfronteerd met onze eigen sterfelijkheid, onze relaties veranderen. Hoe gaan we daar mee om? Life Coaching kan hier heel goed bij helpen.

Coaching & Business:

Coaching incompany is bedoeld om teams te begeleiden, door middel van rollenspel, creatieve, speelse en soms confronterend oefenen wordt de onderlinge band en wederzijds vertrouwen versterkt. Samen met het team ontdekken waar de sterke en zwakke punten liggen, dat is de uitdaging.

ZZP Support

Voor bedrijven zijn er bovendien mogelijkheden om support in te huren, heeft u een (kortdurende) administratieve klus of ondersteuning nodig op secretariaat? Wilt u ondersteuning bij het opzetten van uw project of afdeling? Mail gerust uw wensen naar contact@attend2you.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een passend en aantrekkelijk voorstel.